PATRIMONI HISTORIC i ARTISTIC


CHINA - (*) El Forn de millor conservaT (fins ara) va ser descobert en els llocs Forn Ding a la província de Hebei

noticies del mon - — Publicat per josep.m @ 01:50

 

L'excavació científica terç dels llocs Ding forn des de l'establiment de la República Popular de la Xina va ser iniciat per l'equip arqueològic conjunt dels llocs Ding forn en Quyang compost per l'Institut Provincial de Hebei de relíquies Culturals i l'Escola d'Arqueologia i Museologia de la Universitat de Beijing a 20 setembre 2009. L'equip va obrir tres àrees en Beizhen Village, Jianci Hill i l'oest de Jianci. Dotze xarxes i totalment 500 km ² àrees van ser descoberts des del començament del projecte. Es va donar fins ara el més ben conservat del forn Forn Ding i els primers recipient amb dj Shangshi inscripció, i les restes verificar l'argument que Ding forn es va originar a la dinastia Tang.
 
     


       En l'actualitat alguns pous ja s'han acabat, i més profunds són 3 o 4 m de profunditat. Es produeixen nombrosos fragments de porcellana de la Cançó del Nord a principis de dinasties Jin, com fragments amb la inscripció Shangyao dj, dj Shangshi, Donggong, etc com a mínim quatre llocs de forn i un lloc important taller es van trobar. Un dels forns és de 9,7 m de llarg i ben conservat. El forn, d'uns 2 m de profunditat, va ser construït amb maons de regular i sembla ser molt econòmics i duradors. Fins al moment és el millor conservat un dels forns de Ding.       El 24 d'octubre figureta de porcellana exquisida dona va ser descobert a la quadrícula 4 de la Zona C en Jianci, que segueix sent només el cap amb el cabell negre molt upcoiled, galtes fresques i netes, ulls petits i negre i els llavis de cirera. Es veu exactament igual que les persones retratades per Zhou Fang (dinastia Tang) en la seva pintura Zanhua Shinu teu. A jutjar per l'estrat es troba a la figura podria ser l'artesania del període de les Cinc Dinasties.        A més, els arqueòlegs també van trobar alguns mobles forn com gasetes i anells de suport, però els fragments de porcellana són relativament petites en nombre, el que suggereix una taxa de rendiment alt de Ding forn.

       L'excavació ha descobert el taller de producció de les millors mercaderies Forn Ding i completa estrats culturals del període de principis de Song del Nord. (Traduït per Tong Tao)

 

 

http://www.kaogu.cn/en/detail.asp?ProductID=2199

Powered by LifeType