PATRIMONI HISTORIC i ARTISTIC


Localització del desenvolupament urbà a l'antiga Pompeia

noticies del mon - — Publicat per josep.m @ 11:55

 

SF Estat durant la primera escola en el camp arqueològic de Pompeia aquest estiu els estudiants descobert una canonada de desguàs en conserva i els seus continguts des del primer segle - les proves d'aportar pistes sobre el desenvolupament urbà de Pompeia.

Una foto d'un estudiant en el sòl l'eliminació d'una excavació arqueològica com a part de San Francisco de l'Estat escola en el camp arqueològic de Pompeia.

Excavació en curs a l'Estat SF arqueològics sobre el terreny a l'escola Pompeia.

Encapçalada pel Professor Assistent de Clàssics de Michael Anderson, els estudiants va passar set setmanes a Pompeia, la ciutat italiana enterrat per l'erupció del Monte Vesubio en el primer segle, on van ser exposats a la tecnologia d'avantguarda i tècniques de recerca arqueològica.

"La temporada va ser molt bé i els estudiants van tenir un temps meravellós", va dir Anderson. "Hem netejat dues àrees fins al nivell dels 79 CE erupció i excavà una trinxera de prova on trobem un primer segle de canonades de drenatge i el seu contingut. Això serà útil per a la reconstrucció de les activitats de la botiga que estava en aquell lloc."

L'àmbit escolar s'executa en col · laboració amb Via Consolare projecte, un projecte de recerca, iniciat per Anderson en 2005, que investiga el procés i la història de la urbanització a Pompeia i els seus suburbis. El projecte porta el nom del carrer s'examinen i es centra en dos llocs al llarg de la Via Consolare: una poma a prop del cor de Pompeia i els voltants de Villa delle Colonne un Mosaic, una gran vila de les afores de la muralla de la ciutat.

"La comparació d'aquestes dues localitats ens permet veure el desenvolupament de tota la ciutat i posar a prova la validesa de les nocions preconcebudes de la diferència entre les zones urbanes i suburbanes espai en el món antic", va dir Anderson, que ha passat més d'una dècada portant a terme excavacions a Pompeia.

Una fotografia de les restes de la Villa delle Colonne un Mosaic, un dels llocs objecte de la recerca a San Francisco de l'Estat escola en el camp arqueològic de Pompeia.

  Restes de la Villa delle Colonne un Mosaic, una zona que, una vegada que comprèn una vila, la metal · lúrgia i tallers de ceràmica, edificis cívics, bars, i les tombes.

  "Estem buscant als canvis en Pompeia que encara no han entès. Una gran quantitat d'atenció s'ha prestat a les proves conservades per l'erupció del Vesubi, però la nostra investigació es remunta centenars d'anys abans i que explica més sobre el sud d'Itàlia abans de imperi romà ", Va dir Anderson. Amb un doctorat en arqueologia clàssica de la Universitat de Cambridge, Anderson inclou l'experiència de l'antiga vida quotidiana i la casa romana.

Durant el proper any acadèmic, els professors i estudiants en el departament de clàssics serà la transformació de grans volums de material recollit a Pompeia. Enquesta de la informació i la necessitat de la conversió de fotografies en 3-D models i l'equip està dissenyant i poblant un arxiu digital de material de registres, fotografies i esbossos. En la seva investigació, Anderson ha defensat l'ús de la tecnologia de codi obert incloent l'ús de programes de videojocs per produir 3-D models - les eines que a la llarga espera introduir com a part de l'escola en el camp.

2009 El camp de l'escola inclourà oportunitats per a la participació d'estudiants de SF Estat i d'altres universitats i existeixen plans per proporcionar la classe de crèdit de l'Escola Superior d'Aprenentatge.

Vegeu el lloc web per obtenir més informació: http://www.sfsu.edu/ ~ Pompeia /

-- Elaine Bible Elaine Bíblia

 

 http://www.sfsu.edu/~news/2008/fall/7.html


Powered by LifeType