Una altra taca. I ara què?.

30 Octubre, 2009 22:34
Publicat per csala, General

 

Gurtel, els informes inútils, en Millet, i ara Pretòria,..., alguns d'aquests temes ja es veuen davant la justícia, uns amb urgència, altres jo no dubto que hi acabaran. La veritat és que res sembla immaculat en política. Les taques s'extenen i afecten a hores d'ara a diferents partits i institucions.

Aquesta setmana, al Parlament, tot i que s'ha intentat, no era fàcil parlar i discutir dels problemes de veritat, l'ambient estava enrarit. El cas Pretòria ha esclatat espectacularment i de forma sobtada. El cas Pretòria s'ha representat amb tota la cruesa amb la que decora l'escenari el Jutge encarregat del cas.

Els que ens dediquem a la política, estem d'acord amb allò que, si l'han feta,... que la paguin, però costa imaginar-te i veure a persones que coneixes amb les manilles posades. I ara què?, penses, ara què fem?, què diem?, ens creurà mai més el ciutadà?, què fem, què diem, que ells són una taca, i?, ja n'hi ha tantes..., què canviem?, regeneració, nova legislació, millors pràctiques, bah!!!! en aquest moment ningú ho creurà; és difícil, molt difícil, venen, políticament parlant, moments i setmanes dures, molt dures i difícils, perquè arribar individualment a tots els ciutadans resulta impossible, i tot i això, si ciutadans honorables acaben engarjolats, la sombra del dubte s'estèn..., encara que el coneixement sigui personal. Moments encara més difícil per la política.

Ànims a tothom, perquè si no és reacciona en positiu a la deficient situació actual, el futur per aquest país és mediocre i gris, molt gris.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs