Què nassos ha anat a fer Puigcercòs a la Lear !!!!

24 Octubre, 2009 22:49
Publicat per csala, General

No sé quines "gotetes" proven els dirigents d'Esquerra els Cap de Setmana, però de veritat que alguns d'ells em semblen una colla de freakes indomables. Acabo de veure com avui dissabte, megàfon en mà, i davant dels treballadors de la Lear a Roquetes, el candidat d'Esquerra Joan Puigcercòs exclamava tot exaltat: "¡¡¡Dimecres li preguntarem al Parlament al Sr. Montilla !!!, i que doni la cara!!!". 

És que ERC no està al Govern ??, és que, per exemple, el Conseller Huguet (Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa...) no en sap res del problema de Lear a Roquetes ??. Què han d'escenificar dimecres ??, perquè no fan res fins dimecres els d'Esquerra, demà diumenge, dilluns o dimarts. Què no estan al Govern ??

Comencen a ser habituals en cap de setmana les declaracions aixalabrades dels dirigents d'ERC. Que ningú dubti però, que cada dilluns, amb ressaca encara, els mateixos personatges se n'obliden d'aquestes proclames i li fan protocolàriament el paper de "dama d'honor" al President José Montilla.

Aquest dimecres, viurem, lamentablement per les famílies que estan patint aquest ERO, una representació teatral en seu parlamentària dels socis del Govern Tripartit.  

És lamentable, però aquests no són polítics capaços de gestionar responsablement res de res, però amb la crisi actual, em semblen quasi delictives certes actituds enganyoses i populistes. Quins país !!. Bé, el país no en te culpa..., la culpa és d'aquells que s'amaguen i es fan fonedissos davant les seves pròpies responsabilitats, fent-se invisibles o mirant com avui, cap a un altre costat, davant els problemes de tots els catalans.

Quin país !!!! 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs