T-202: La meva solidaritat amb La Riera, La Nou, Vespella i Salomó.

12 Juliol, 2008 17:17
Publicat per csala, Política Territorial i Obres Públiques

La T-202 és una carretera de molt mal traçat i en molt mal estat que comença al municipi de Tarragona, passa pels nuclis de la Riera i la Nou de Gaià, des d'on amb un recorregut certament lamentable arriba fins a Salomó. És una carretera que fa anys que precisa d'una millora general. Tot i que ara, la carretera forma part dels traspassos a la Diputació de Tarragona, hi ha redactat un projecte informatiu des de l'any 2004 per part de la Generalitat, fins ara titular de la carretera, que s'ha compromès a executar.

Recordo perfectament les reunions de coordinació que vàrem impulsar des del Consell Comarcal per poder tirar endavant aquest projecte que va quedar definit fa quatre anys. Un cop analitzat l'impacte ambiental d'aquests 12 quilòmetres de carretera, res havia de dificultar per tenir enllestit el projecte constructiu i licitar l'obra, de manera que fins i tot a hores d'ara les obres podries estar molt, molt avançades.

Dins del 2007, i en resposta a una pregunta escrita al Conseller Nadal que vaig presentar en seu parlamentària, el Conseller de PTOP, es va comprometre a licitar les obres abans de finalitzar el 30 de juny de 2008. Quan faltaven poques setmanes per complir el termini, vaig repreguntar sobre la qüestió. La resposta està repleta d'evasives,..., i ja en deu haver après a fer de mal polític, cap nou compromís temporal!!!.

Bé, ara s'ha presentat una proposta de resolució en la que demanem que tots els grups parlamentaris exigeixin al Govern licitar aquestes obres de forma immediata, a veure si entre tots...!!!.

Els quatre alcaldes directa, o indirectament afectats n'estan farts de tantes promeses incomplertes, no n'hi ha per menys... us adjunto un link a un article que va sortir a El Punt de forma sencera i retallat al Diari de Tarragona

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2920518

En el proper link al bloc tinc previst parlar-vos del Museu Arqueològic de Tarragona.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs