La Mònica Terribas, l'Oriol Grau i el Joan Laporta...

06 Juliol, 2008 13:18
Publicat per csala, General

No l'he felicitat encara, en tindré oportunitat, però m'ha alegrat molt que a l'Oriol l'hagi fitxat la direcció de TV3 com a director de programes d'entreteniment. Recordo l'època en que l'Oriol és definia com a un funcionari desaprofitat. Quants canvis, quants moments justos i injustos des d'aleshores...

Sé que encara no pot veure's la seva emprenta en la programació,..., tot arribarà, sisi, tot arribarà, i estarà bé, n'estic segur, però mentre, el que ens plantifiquen com a entreteniment son, hores i hores de programació, fins i tot especial, prèvia i durant, de la moció de censura al Sr. Joan Laporta. Quina vergonya!!!

Comparteixo la decisió de la nova Directora de TV3 de reduir la imatge i la participació dels polítics en diferents programes, especialment, i precisament, els d'entreteniment. Però també estaria bé reduir les hores de programació de qüestions absolutament supèrflues com és la votació de la moció de censura al President d'un Club de Fútbol, quines tonteries i quina vergonya!!. Sempre podem canviar de canal certament, però TV3 és la nostra i la televisió pública de Catalunya, o no?, i no em digueu que el Barça és més que un Club, i que el segueixen no sé quantes decenes de milers de seguidors... és futbol, simplement futbol, i una moció de censura al seu President ni tan sols és això, i per tant com la decisió no influirà en la vida de ningú més que el seu entorn més immediat, no entenc ni vull fer-ho, el perquè de tanta tonteria. Mònica atura-ho, si us plau, guanyem en seriositat.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs