No és tan sols rodalies... el corredor del meditarrani s'està morint.

26 Gener, 2007 16:26
Publicat per csala, Política Territorial i Obres Públiques

Dimarts passat 200.000 persones, jo entre elles, ens vam veure afectades pel lamentable espectacle que ja fa mesos, està oferint RENFE al nostre país. Al matí, d'anada a Barcelona quasi una hora tard, i part del trajecte en taxi, si no volia ja perdre el matí séncer, i a la tarda, de tornada, tots els viatgers que anaven més enllà de Tarragona havien de baixar a la nostra ciutat i continuar amb autocar.

I mira que soc dels que crec en el transport públic ferroviari, especialment per a les mitges i llargues distàncies, però els convois són escassos i el servei és deficient.

Jo no crec en la mala sort, un dia sí, però, que en el que portem d'any s'hagin produit set avaries importants, és excessiu, i és evident que no s'ha fet i no es fa l'adequat manteniment de la xarca, que la inversió al nostre país en ferrocarril de rodalies i regionals es ridícula, i que fins i tot ara, els Ferrocarrils de Catalunya, que aquests si són competència de la Generalitat, comencen a tenir greus problemes, quan havien estat sempre un exemple de com s'havia d'articular un transport públic de proximitat. Jo, no crec en la mala sort.

Res, encara resulta més sorprenent el silenci del dimecres del President de la Generalitat, però si ell no parla perquè no en sap o per a protegir-se estratègicament, almenys s'hagués pogut exclamar algú d'aquest tripartit II, i donar un cop de puny damunt la taula per dir prou.

El corredor del Meditarrani, quedarà escanyat en pocs anys, mantenir ample ibèric, i el fet que no hi hagi desdoblament de via en tots els trams provocarà greus problemes, tant en el transport de passatgers, com en el de mercaderies.

Així, és va fent evident que la identitat dels partits que governen a Catalunya i a l'Estat en res beneficia al nostre país. De moment, quasi tot són rendicions!!!

5 Comentaris | 0 RetroenllaçOs