Okupes. - En casa del herrero, cuchillo de palo -.

21 Gener, 2007 10:21
Publicat per csala, Medi Ambient i Habitatge

Aquestes darreres setmanes he intermediat a favor d'una comunitat de propietaris que pateixen l'ocupació d'un dels pisos del seu edifici. El pis ocupat és tiutlaritat de la mateixa Generalitat de Catalunya, i els fets ja van començar a denunciar-se el maig del 2005. I com sigui que l'ocupant fins i tot realitza importants obres, com si fos casa seva, s'ha estès la preocupació entre el veïnat al desconèixer l'abast de les mateixes, doncs aquesta veïna, de caràcter violent i fins i tot agressiu, va obtenir permís d'obres menors de l'Ajuntament de Barcelona.

El dia 15 de desembre de 2006 s'ha tornat a demanar que convindria que la propietat (Generalitat de Catalunya) realitzés una inspecció presencial de l'estat d'un habitatge que és de la seva titularitat i que té el deure de garantir que les actuacions que en ell es realitzin no afectin a la resta dels copropietaris de l'immoble

Entendreu que amb situacions pendents des de fa més d'un any com aquestes em semblin molt poc serioses les declaracions del Conseller Saura, sobre la revisió dels protocols dels Mossos d'Esquadra, quan la mateixa Generalitat no sap protegir delictes vigents que s'estan produint contra el seu porpi patrimoni.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs