15.06.07

LA PENÚLTIMA TROBADA

Publicat a General | 18:02

El diumenge passat vam tenir trobada les que anem de viatge a la Xina. Bé, com és costum últimament, no vam trobar-nos totes, ja que a la Roser la teníem malaltona. Ara doncs, ja no ens veurem totes fins el dia de marxar a l’aeroport, ja que durant el mes de juliol, l’Eva ens marxa a Canterbury a fer d’educadora. Quina enveja! Que tinguis molta sort Eva! Doncs no ens arribarà fins cinc dies abans de marxar. Vol dir, que tindrà temps just de desfer la maleta i tornar-la a fer. I nosaltres ens veurem per últim cop el juliol, però sense l'Eva (et trobarem molt a faltar, floreta!)

Aquestes trobades que fem no són ben bé per solucionar massa coses, ja que de fet, no acabem d’aclarir mai res. Més aviat són per animar-nos entre nosaltres i convèncer-nos que ho tenim tot controlat (ho necessitem, perquè és mentida...)

 (Segueix)

15.06.07

JO CONTROLO...!

Publicat a General | 17:41

La drogodependència és una malaltia més greu del que ningú es pugui imaginar. Qui ha viscut algun cas de drogodependència d’aprop pot explicar-ho. És molt fàcil entrar al món dependent i molt difícil sortir-ne.

Jo, he vist infinitat de casos de drogodependència. També he vist molts incontrolats fer ximpleries les nits dels caps de setmana. No ho he entès mai, possiblement perquè viure de costat d’una malaltia com aquesta, fa que entenguis que no val la pena jugar-te-la per...bé, no sé perquè. Realment, no sé què hi troben amb tot això, tot i que és una preguntat que faig sovint a la gent que pren algun tipus de droga. Només em saben dir:”perquè em sento diferent!” Segueix sense convèncer-me.

És cert que moltes vegades per sentir-te diferent has de fer coses realment diferents, però d’aquí fins a arribar a drogar-te, hi ha un abisme.

 (Segueix)