16.06.07

LA TRINITAT HINDÚ

Publicat a General | 20:53

Avui és dissabte a la tarda, i com tots els dissabtes a la tarda, si soc per casa, faig el gos. El faig de tal manera, que acabo llegint coses que no creia que em poguessin interessar mai. Però és que el més curiós és que m'acaben interessant... Deu ser l'avorriment.

Aquesta tarda he estat fullejant dos toms d'una enciclopèdia que vaig comprar fa poc, és sobre les grans civilitzacions. Quan la vaig comprar, ja ho vaig fer amb la consciència que no la llegiria mai. Però ara, em sorprenc a mi mateixa del molt que l'estic llegint!He agafat el llibre de la civilització índia i el llibre de la civilització Egípcia.

El primer llibre l'he agafat perquè la Índia ha estat un país que m'ha canviat força la visió del món i crec que tot el que envolta a aquell país influeix sobre la manera de veure les coses, com ara la religió i les arts (Yoga, per exemple). El segon llibre que he agafat, ho he fet pensant en el meu pare. A ell li agrada molt tot el que envolta la civilització egípcia, i s'ho coneix tot. A mi em fa una mica de ràbia que conegui tant i jo ser tan ignorant del tema. Doncs, per no ser menys, intentaré posar-me al dia. (Segueix)