06.06.07

UN ESTIU BEN GROC!

Publicat a La Xina | 23:19

El títol ja podria donar a deduir que vull parlar de la Xina. I és que quan parlem dels xinesos, diem que són aquella gent de pell groga i que miren sospitant...(com deia en Woody Allen).

Doncs sí, aquest estiu aniré a veure a tota aquesta colla de personatges, que no en són pocs! Segons diuen n'hi han 1.300.000.000 d'habitants, que em sap greu, però personalment no crec que tingui el gust de conèixer-los a tots. De fet, però, com saben els meus amics, massa sociable tampoc no soc, per tant, ja m'està bé no haver d'afegir a la llista de coneguts a mil milions més. Tampoc els podria trucar i mantenir el contacte... Ja no ho faig massa als amics, amics.

Diuen que s'han tornat grocs de tant menjar arròs. Doncs mireu, potser sí que és per això. Jo, quan més arròs menjo és quan la panxa no acaba d'estar bé, o sigui que la tinc remoguda, vaja, que tinc "cagarrines"! Doncs us heu fixat que aquells dies teniu la cara més esgrogueïda?

Bé, ara parlaré seriosament, perquè em sembla que ha quedat clar que tota aquesta introducció era broma!

 (Segueix)

06.06.07

Masai i Indù: un article sobre els casaments...

Publicat a General | 01:31

Aquesta tarda estava llegint un article del National Geographic sobre l'esposa masai i l'esposa indù i m'he recordat que fa temps vaig llegir alguna cosa escrita per la Brigitte sobre els masais. Crec que demà escriurè un article explicant les diferencies entre els casaments masai i els indù i us invito al meu bloc (www.fabieddu.blog.tiscali.it) per llegir-ho. Un petò molt fort als amics i a les amigues de Catalunya. Fabio. ps: perdoneu les faltes!!!