13.06.07

PER PREPARAR ELS VIATGES

Publicat a General | 22:45

Avui he afegit un nou enllaç a viatges. El nou web, es diu TROS DE MÓN, i està fet i actualitzat pel Jordi Climent, que per cert, és el padrí de la meva fillola. Podríem dir-nos, si existís la paraula, compadrins (com consogres, però en padrins).

Aquest web és força interessant i està molt ben classificada. Et separa els viatges en dos tipus, primer et separa els viatges per continents, i llavors per mitjà de transport. Per tant, si vols fer un viatge amb bicicleta, has d'anar a l'apartat "en bicicleta", si el vols fer en tren, doncs a l'apartat "en tren". I així amb tot...

Em fa il·lusió aquest web, perquè jo hi posaré el meu granet de sorra, tot i que se m'ha girat feina... No sé si podré fer-ho tot, però deixaré tot el que pugui dels viatges que he fet. Encara que no sé si ho faré bé, ho faré i amb molta il·lusió!

Sort Jordi, en aquest projecte!

 

13.06.07

LES FRASES FETES

Publicat a General | 20:57

 EM TENS NEGRE!

Aquesta tarda parlava de com arribem a discriminar la raça negre amb les nostres converses diàries i quotidianes. El títol, n'és una bona referència.

Quan parlem d'immigrants, no ens vénen al cap, els immigrants alemanys o francesos que poguem tenir a Catalunya, de seguida pensem amb una patera plena de gent negra que provenen de l'Àfrica.

Són moltes les frases que tenim on utilitzem la paraula negre com a menyspreu: EM TENS NEGRE, HO TENIM NEGRE, HO VEIG NEGRE... També l'utilitzem pel diner no oficial: ÉS DINER NEGRE.

 (Segueix)