Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Ahir va ser un dia simbòlic

erdrag | 14 Febrer, 2007 22:18

Foto: El Punt

Ahir va ser un dia simbòlic. Ahir es va començar a enderrocar l’antiga base militar de Reus per a donar pas a unes noves i millors instal·lacions de l’aeroport. Aquesta és una molt bona notícia per dues bandes: a l’aeroport de Reus li toca una rentada de cara, així com una bona ampliació, per a poder formar amb el de Girona i d’El Prat una xarxa real aeroportuària, juntament amb els de València, Alacant, Palma, Perpinyà i la resta dels Països Catalans i zones properes.
Però també és una bona notícia perquè simbolitza la desaparició de la presència militar a Reus (tot i que ja feia uns anys que la base estava tancada). Bé, amb la única excepció del quarter de la Guarra Civil (upsss... error tipogràfic, volia dir Guàrdia Civil), que espero que marxi ben aviat, tot i que em temo que amb l’arribada dels Mossos aquests no marxaran pas, i els altres sembla que tampoc.

Tornant al tema de l’aeroport, fa molts i molts anys que des de tots els organismes del Camp: públics i privats, es demanava aquestes obres a l’aeroport. Ara només queda veure com quedarà finalment el tema de l’estació intermodal, autèntica estació central ferroviària del Camp, que en teoria hauria de desplaçar en importància la de la Secuita.
Esperem que finalment imperi la raó i no pas les disputes de campanar i ambdues capitals, juntament amb la resta de ciutats del Camp puguem celebrar la connexió directa i propera amb el món, ja sigui amb tren o amb avió, des del nostre aeroport.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb