Alcaldes!!!! Veïns!!!!. Tanqueu-vos als Departaments de la Generalitat !!!!!

17 Gener, 2009 11:20
Publicat per csala, General

Una nova fórmula per aconseguir les coses és tancar-se a la seu del Departament de la Generalitat encarregat en la matèria.

No em puc creure que deixin tranquil·lament tancar-se a l'alcalde i uns regidors de la Bisbal del Penedès a la seu d'un Departament de la Generalitat, com si res. No m'ho puc creure!!!, perdoneu la senzillesa de l'expressió, quina forma de donar exemple els representants institucionals!!!, però això no s'acaba aquí. No tan sols, la Generalitat els hi ho permet, (mentre que quan s'hi tanquen o encadenen joves, agricultors, o veïns, falta temps perquè arribin els Mossos d'Esquadra per a desallotjar-los),..., sinó que a més de tancar-se, i permetre-ho que ho facin com si res, els fan cas !!!!. Impresionant !!!. Copio literalment uns paràgrafs de la nota de premsa d'ahir divendres dia 16 de gener del Departament de Salut.

"... El Departament de Salut, conjuntament amb Departament d'Economia i Finances, inclourà en la propera sessió de Govern del dia 27 de gener l’autorització de l'encàrrec de l'execució de l'obra a l'Institut Català de Finances-Equipaments i l'autorització de les despeses plurianuals autoritzades.

 

Una vegada el Govern autoritzi l’obra, l'Institut Català de Finances-Equipaments encarregarà a l'empresa pública GiSA l'execució de les obres, i en aquest moment s'iniciarà el període de licitació i posteriorment l'adjudicació i inici de les mateixes.

 

Els terminis aproximats des de l'autorització de Govern fins l'inici de la licitació de les obres són d'un mes, i des de l'inici de la licitació fins a l'adjudicació definitiva, de tres mesos, per tant el Departament de Salut preveu la finalització d’aquestes el primer semestre de 2010...."

Increïble, quina colla d'irresponsables, perdoneu, però estic indignat, ja sabeu:

Voleu que és construeixi l'escola de la Riera de Gaià?. Amic alcalde i regidors, tanqueu-vos a la seu del Departament d'Ensenyament!.

Els veïns de les parcel·les Bonaire, voleu que és redissenyi l'Àrea Residencial Estratègica del Pou Boronat, doncs tanqueu-vos!!! al Departament de PTOP.

Els veïns de Sant Salvador voleu el batxillerat al vostre barri, doncs tanqueu-vos!!! amb els amics de La Riera del Gaià a la seu del Departament d'Ensenyament.

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs