Les campanades de TV3 i Bolonya

01 Gener, 2009 09:49
Publicat per csala, General

Abans de res MOLT BON ANY 2009 a tothom !!!. Expressat el desig, parlem de les campanades de TV3.

Ras i directe: Quina vergonya!!!, no vull treure-ho de polleguera, però ¿com poden passar certes coses a la nostra televisió nacional?. ¿com poden quatre brètols indocumentats carregar-se un espai seguit per centenars de milers de persones?. ¿com pot permetre's que TV3 faci el ridícul com si d'una petita televisió local sense recursos es tractés?. ¿com pot ser que quatre universitaris maleducats se'ls deixi acabar amb les expectatives tan ben creades amb les campanades d'enguany?, si així són els universitaris d'ara, no vull ni pensar en com estem pujant els que s'han quedat pel camí.

Per altra banda, ¿com pot ser que no es prepari adequadament un espai on ubicar als presentadors lluny de qualsevol possibilitat de 'sabotatge'?. És bàsic !!!, elemental en nits com aquestes !!!. Vostès han vist mai els que presenten les campanades des de la Puerta del Sol fer-ho des de a baix, des de la plaça ???. Tots els que hem estat involucrats en festes similars, el tema de la seguretat de l'espai on es fa la "realització - presentació" forma part de la primera lliçó. Punt bàsic i elemental, insisteixo. I no rodaran caps ??

Simplement, suposo que se'n parlarà, però els dos presentadors van fer el que van poder, van ser ells els únics professionals que van estar a l'alçada, bé ells i algú de realització (tot i que va estar lent...), però m'agradrà saber que va passar amb els boicotejadors,..., estic fins els nassos de tanta permissitivitat. Començo a entendre perquè no els agrada Bolonya.

Apa, Bon inici d'Any, bon concert des de Viena. Per cert  ¿us imagineu un parell de brètols d'aquestos pujar a l'escenari a Viena i agafar-li la batuta al director de l'orquestra? eh que no!!, és una qüestió també d'educació, de valors, d'actituds, i estem on estem !!!.

 

 

 

8 Comentaris | 0 RetroenllaçOs