Renfe: publicitat enganyosa

20 Desembre, 2008 12:01
Publicat per csala, Política Territorial i Obres Públiques

A punt d'acabar l'any, Renfe o Adif - ja em perdo- ha fet algunes variacions als horaris de trens entre l'estació del Camp de Tarragona i Barcelona, dificultant novament la mobilitat entre aquestes dues ciutats. M'explicaré.

L'altre dia vaig tenir una reunió amb sopar inclòs a Lleida, vaig decidir-hi anar-hi en tren, no és una qüestió de temps, és una qüestió de seguretat, de comoditat, d'apostar per transport públic, d'arribar-hi amb tranquilitat, de tornar encara amb més tranquilitat i vaig fer-ho perquè hi ha un darrer tren, que sortint a les 23.45 h de Lleida-Pirineus, arriba a l'estació del Camp de Tarragona a les 00.14 h, em sembla fantàstic.

Però amb Barcelona, això ja canvia, fins fa unes setmanes podies tornar de Barcelona a Camp de Tarragona o a Lleida amb un darrer tren (tipus AVE) que sortia a l'estació de Sants a les 22 h., home, no és tan espectacular com per tornar de Lleida a Tarragona, però és una hora que realment, tota activitat laboral hauria d'haver finalitzat i per tant suficientment prudent com per arribar a Sants i poder agafar el tren,..., era un tren que acabava a Saragossa, i això redueix la clientela potencial, doncs no arribava a Madrid, i no hi arribava perquè sembla que a partir de les 00.00 h aprox., les vies han de quedar lliures per a fer-hi el manteniment, però les 22h, es necessari i suficient per a molta gent, però,...,  a partir d'ara el darrer tren surt de Barcelona a les 21h, una hora insuficient, i després ja no hi ha res, res de res, per tornar de Barcelona. També des del Camp de Tarragona, l'últim tren per anar cap a BCN, surt a les 21h, res, absolutament insuficient també.

I mentre Renfe anunciant, noves circulacions a Madrid que paraven al Camp de Tarragona, però res de dir que això implicava que despareixien circulacions que funcionaven fins a la data. Per cert, l'acalde de Lleida ja ha demanat una circulació nocturna, encara que sigui d'un AVANT per facilitar aquesta mobilitat entre les persones de Catalunya que es mouen entre les comarques catalanes que disposen d'estació AVE, i res seria d'extranyar, una proposta conjunta de tots els grups de la cambra catalana, sol·licitant la recuperació d'aquesta circulació.

 

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs