La solidaritat del l'ACA i del Govern de Catalunya.

20 Maig, 2008 19:27
Publicat per csala, Medi Ambient i Habitatge

No podia sortir de la meva sorpresa quan l'Alcalde de Les Borges del Camp, m'explicava que l'Agència Catalana de l'Aigua els exigia 1 milió d'euros al seu Ajuntament i al d'Alforja per fer les obres de la canonada per aconseguir fer arribar l'aigua del CAT a la seva població.

I és que resulta que aquest país s'està gastant no sé quants milions d'euros (180 almenys) en la famosa canonada. Aquest país s'està gastant una altra fortuna en vaixells d'aigua que des de Marsella, Almeria i Tarragona, porten aigua a Barcelona, i resulta que dos pobles, petits, amb dificultats econòmiques per sobreviure, com qualsevol ajuntament petit del nostre país, dos municipis que tenen concessió d'aigua del Consorci i que en son socis des de fa anys... resulta que per fer una obra que costa 2 milions d'euros, l'Agència Catalana de l'Aigua, els hi diu que tan sols els en pot pagar un milió, que l'altra milio d'euros l'han de posar entre els dos Ajuntaments. Això és solidaritat?. Això és reequilibri territorial?.

I espereu, que aquesta és una obra plantejada quan governava CiU, amb la possibilitat de rebre fons europeus, però resulta que el tripartit 1, els va dir que res de canonada, que fessin pous, que estàvem en la nova cultura de l'aigua... Així ens ha anat amb les qüestions de l'aigua...

Comentaris | 0 RetroenllaçOs