¿De dónde vengo o de dónde soy?

24 Gener, 2008 16:24
Publicat per csala, General

Llegeixo la preocupació que li provoca al Sr. Xavier Sabaté els orígens del candidat que Convergència i Unió ha proposat per encapçalar la llista de les properes eleccions generals per la circumscripció de Tarragona. Com diu el refrany això és "veure la palla en l’ull aliè i no veure la biga en el propi".

 

Deixeu-me començar però per esmentar que la configuració final de la llista que ha preparat CiU per a la convocatòria del 9 de març és el més clar exemple que en política, 24 hores, és llarg termini. Per unes circumstàncies de caràcter personal i familiar, tot i que han estat fetes públiques, el cap de llista, enlloc de ser la Dolors Batalla, ho és en Jordi Jané, i aquesta ha estat una circumstància aprofitada inicialment per l’adversari polític per atacar els orígens i la residència del nou candidat.

 

Se’ns anuncia una sèrie de qüestions que "criminalitzen" al candidat, que si al seu currículum posa que des del 1987 resideix a Barcelona, o el dubte que sorgeix sobre si podrà fer-se la foto o no votant a l’Arboç el dia 9 de març, qüestió i possibilitat que nega en Xavier Sabaté, i aquí poder, poder, poder, s’ha deixat portar per la sectària passió del contrincant polític, ja ho veurem.

 

L'episodi em recorda el que va protagonitzar el pare d’un bon company i amic, en Pelegrí Pelegrí, que interrogava amb molta picardia i intel·ligència al presentador d’un programa de televisió, allò de ¿de dónde vengo o de dónde soy?.Doncs venir, venir, efectivament, en Jané ve de Barcelona, ser, ser, és de l’Arboç on hi passa molts dels caps de setmana, i dic molts, perquè és habitual trobar-lo també a l’Hospitalet de l’Infant.

 

Però no vull explicar la vida d’en Jordi Jané, però si el perquè deia al començament de l’article, allò de la palla a l’ull de l’altra i la biga en el propi... els mateixos que critiquen el nomenament d’en Jordi Jané, s’han interrogat per la residència habitual, sent ministra o no de la Carme Chacón, repasseu, repasseu, les entrevistes de quan va ser nomenada ministra, ser, ser, serà d’Esplugues de Llobregat, venir, venir, ella ve de Madrid, encara que com en Víctor Morlan poder s’intal·la unes quantes setmanes a Catalunya. En definitiva, la Sra. Chacón, es el fidel reflex d'allò "de dónde vengo... voy".

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs