Programació de Cap d'Any. Avorrir enlloc d'entretenir.

02 Gener, 2008 16:08
Publicat per csala, General

Abans de res, desitjar que hagueu passat unes Bones Festes de Nadal, i esperar que el nou Any i els Reis Màgics, ens portin a tots molta salut... i millor programació a la televisió.

És habitual que la darrera nit de l'Any les cadenes televisives ofereixin tot tipus de programes especials, amenitzats per convidats de moda, presentats per les cares més populars de la cadena, i amb continguts essencialment d'entreteniment.

Ja fa anys, molts anys que considero que aquesta programació enlloc d'entretenir avorreix als que esperen amb més o menys il·lusió les "campanades" per tragar-se el raim (i dic tragar perquè altra fórmula no existeix per intentar complir amb la tradició, especialment si les "campanades" que és segueixen són les de la televisió catalana, que enguany, i per allò del reequilibri territorial, novament es van retransmetre des de l'opada Torre Agbar). I és precisament a la programació de TV3 a la que vull fer una especial referència, doncs la mitja hora anterior a la connexió essencial de la nit, va omplir-se d'un contingut "abominable" ple de mal gust, on, en una família "peculiar" i especialment "freaky", no sé si representativa de la nova societat catalana, va sobresortir una asquerosa escena de la noia vomitant a saber que... Probablement, és una nit - la nit -, on la programació especial la segueix especialment un públic familiar i especialment infantil, per tant, ja em direu a qui se li va ocòrrer retransmetre un contingut tan essencialment "cutre" com el que es va programar. Però bé, com sempre mai passarà res, ni ningú dirà, ni ningú farà cap escarafall, l'únic comentari serà que el Ramon i la Sara van estar "sosos" en el moment de les campanades, bé, jo més que "sosos" diria que estaven "sorpresos" de tanta cutreria.

El que us he dit. Bon Any!!! i molta Salut!!!

Comentaris | 0 RetroenllaçOs