Montilla: 'Sóc dels que crec que els valors es practiquen i no es prediquen'.

30 Novembre, 2006 09:19
Publicat per csala, General

Ara que ja tenim govern, dues incongruències de valors que es prediquen i no es practiquen (ara imagineu-vos, com deuen anar les coses en els valors que com el nou President diu que no cal predicar i si practicar).

Representació Territorial.

No podem, com a persones de les comarques de Tarragona, estar massa contents amb la designació del nou Govern. Suposo que ha quedat clar que els membres del PSC de per aquí no pinten res a nivell català, -m'han dit que la pataleta territorial és tremenda, ja veurem com acaba -, el PSC sempre ha mirat cap a Girona, i és més, per a ells, Catalunya (llevat de certa política de símbols, que el tripartit tan li agrada practicar) s'acaba al Garraf, això mirant-s'ho amb generositat. Ep! i que consti que quan tots els líders polítics van apropar-se per fer la seva exposició sobre el seu programa electoral davant dels membres de la Cambra de Comerç, tots van coincidir en dir que l'àrea del Camp de Tarragona, era el segon punt de confluència econòmica i social més important de Catalunya, bé, van venir a dir-nos allò que a mi no m'agrada gens, que som la segona àrea metropolitana del país. (I no m'agrada escoltar aquest qualificatiu, perquè la primera, els socialistes l'han construït tan lletja, tan gris...)

No obstant, és cert que ERC, té en el Govern, un representant de casa nostra, que es visualitza en aquesta nova figura tan autonòmica de Vicepresident, però no cal oblidar que en Josep Lluis Carod Rovira, va renunciar ja fa temps a presentar-se per la circumscripció electoral de Tarragona, i fa anys que ho fa per la de Barcelona.

Paritat.

L'altra fal·làcia que tot i predica-la no han complert, on estan les polítiques paritàries aplicades pels 'bons' partits progressistes??, 4 dones en un govern que fa procalmes, aquí i allà de la igualtat de gènere en els diferents àmbits de representació i de govern. Increïble. Per cert a Unió, que tenim un total de 14 diputats, 7 són homes i 7 són dones, i també, 7 diputats repeteixen i 7 diputats que, com jo, s'estrenen en aquesta tasca. Apa! 2-0.

P.E.1: Demà és constitueixen les Comissions de Parlament, m'han demanat en quins temes m'agradaria treballar, jo he demanat, Política Territorial, Justícia, Administració Local, Immigració i Cultura. D'aquestes cinc, espero entrar en una o dues de les Comissions Parlamentàries, a veure..., demà ho sabrem definitivament.

P.E.2: Més enllà de la crítica, la meva sincera felicitació a tots els nous Consellers de la Generalitat, i molta sort, que la necessitaran.

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs