27.04.07

EL DRAC

Publicat a La Xina | 22:04

Fent l'article de Sant Jordi, m'ha vingut al cap una simulitut que tenim Catalunya i Xina: el drac. La similitut però, només és sobre l'animal, no la seva representació.

El drac, a la Xina, representa un ésser diví. Moltes de les explicacíons de com es va crear el món estan representades per un drac.

A Catalunya, el drac, representa unésser pervers, que es menja tot el que se li presenta. El triomf, és matar-lo.

 (Segueix)

27.04.07

SANT JORDI

Publicat a General | 20:59

Han passat ja uns quants dies de la diada de St. Jordi, i jo encara no havia tingut temps de fer-ne esment.

Aquest any ha caigut en dilluns i la veritat és que a mi m'agrada més quan cau en un dia de cada dia, perquè surto de treballar, em trobo amb les amigues i anem a tombar i batallar per veure alguna parada de llibres. Poder comprar-ne un, és tota una odissea. Jo ho vaig intentar, però perquè volia un llibre concret, i des del final de la cua cridava el nom del llibre al llibreter. Llavors, el llibreter em reponia: s'ha esgotat! I sant tornem-hi cap a una altra parada.

La veritat és que vaig fer tot aquest muntatge perquè havia d'arribar a casa amb un llibre, ja que jo tenia la rosa des del matí, però si no, no cal tant de moviment. De fet, l'endemà es pot anar igualment a comprar llibres i també tenen descompte. Per tant, la meva recomanació és: compra el llibre el dia següent, que tindràs la llibreria per tu!

 (Segueix)