05.04.07

COMENÇA LA SETMANA SANTA

Publicat a General | 22:23

Ja veieu com són les coses. Per la majoria dels mortals (catalans), la setmana santa comença avui, per tant, de setmana res de res. Quatre dies peladets... I pel que fa la part de santa, no crec que el que estiguin pensant la majoria sigui precisament en això. Quan tenim quatre dies de festa, més aviat pensem en on anar "per desconectar". Això sí, ens agrada visitar i veure coses relacionades amb la setmana santa, però sense fer res de feina, eh? que estem de vacances i ens ho han de donar mastegat. Avui, per exemple, es pot visitar la coneguda "Dança de la Mort" a Verges. Demà es pot veure les diferents processons que fan pel país. Jo, per proximitat, anomenaré la de Tarragona, que és molt antiga i multitudinària. Durant aquests dies també es poden veure a diferents pobles, representacions de "La Passió". I per acabar-ho d'arrodonir, el dilluns, a menjar la mona!

Per si no en tenim prou de cristianisme, per la televisió no paren de fer pel·lícules sobre el tema (per cert, cada any les mateixes).

La veritat és que quatre dies no donen per gaire, i si a més hem de visitar tot això, a part d'empassar-nos alguna de les pel·lis de torn, ja s'han acabat les vacances!