Patrimoni de Valls


Deliberació concurs fotogràfic Patrimoni Vallenc

Novetats — Publicat per mariscu @ 19:09

El dissabte 11 de desembre a les 18:30 h al Casal Popular la Turba, tingué lloc la deliberació del jurat del concurs fotogràfic "Patrimoni vallenc".  El concurs fotogràfic "Patrimoni vallenc" està organitzat pel  Casal Popular la Turba de Valls i l'associació llumull, Accions Audiovisuals . I aquest any ha comptat amb la col·laboració de  l’Institut d’Estudis Vallencs, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Valls, Catmón i el Racó del Cafè.  

En aquesta  5è edició del concurs, hi han participat un total de 27 persones. El jurat ha estat format per Jordi  París (director del Museu de Valls), Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc), Pilar Mussoles (especialista en patrimoni vallenc),  Sergi Grau (professor de disseny i fotografia de l'Escola d'Art de la Diputació de Tarragona), Jep Martí (Arxiu Municipal de Valls) i  Núria Serra (membre de la comissió de patrimoni de l'IEV).

Aquest any s’atorguen 2 premis, un primer premi valorat en 300€ i un segon de 200€. També  s’atorgarà el premi al jove fotògraf (participants menors de 25 anys)  amb un premi de 100€.

El nom dels guanyadors i l'entrega definitiva dels premis serà aquest dissabte 18 de desembre a les 20h al Casal Popular la Turba.

 

Fotografies  de la deliberació del jurat

deliberació 2010

deliberacio 2010

deliberacio 2010


Powered by LifeType