Patrimoni de Valls


Guardó de reconeixement al bloc Patrimoni de Valls

Novetats — Publicat per mariscu @ 21:20

La comissió de patrimoni cultural de l'Institut d'Estudis Vallencs ha atorgat el 7è premi a la Salvaguarda del Patrimoni en l'àmbit Cultural-Alt Camp 2006, al bloc Patrimoni de Valls, per la seva tasca de difusió, participació i debat del patrimoni vallenc, i per la novetat de la introducció de les noves tecnologies en l'àmbit del patrimoni cultural.

El guardó consisteix en una placa recordatori que es recollirà el pròxim dia 5 de maig de 2007, en el decurs de la 24a Nit de Premis de Valls.

Aquest bloc, nascut com una iniciativa per a promoure la difusió del patrimoni vallenc, és un espai de consulta, informació i debat del patrimoni local, on hi tenen cabuda àmbits tan distints com l'arquitectònic, el natural, el cultural, l'industrial, ... tots ells tant necessàris de ser integrats en la concepció i en la configuració de la identitat col·lectiva de la nostra ciutat.

El reconeixement a aquest bloc és d'alguna manera el reconeixement a la tasca de tots els ciutadans que han contribuït d'alguna manera o altre a la conscienciació, l'estudi i la preservació del patrimoni local.


 


Powered by LifeType