L´electropop serbi

23 Gen 2007

"Dancing Shoes Starry Skies" és l'últim disc de l'experimentat grup de Belgrad Intruder. Publicat aquest 2006 per Ammonite records, recull 10 temes, tots en anglès, en que la banda, fundada l'any 1991, continua evolucionant en la base electrònica de la seva música, assolint el que Intruder anomena en la seva plana a Myspace com a el so electropop propi i únic de Intruder.

Com ja hem comentat, Intruder va nèixer l'any 1991, l'any de la trencadissa balcànica, fundat per Nebojsha Markovic i Ivan Halupka. Des del seu començament, Intruder experimenta amb la música electrònica. Al començament volien crear un tipus de música electrònica d'ambient, però després també tempten els sons de la música techno.

L'any 1998, Intruder publica finalment el seu primer àlbum, "Experiment". L'any 1999 publiquen "Windows'99", l'any 2000 l'àlbum "Able", i el 2004 el disc "Strange kind of beautiful". L'actual veu femenina del grup, Ivana Smolović, s'incorpora a la formació el febrer del 2002.

I aquí teniu el videoclip d'una de les peces de l'últim disc de Intruder, "Soundtrack", que ja va ser publicat com a single durant l'any 2004. La cantant, Ivana, apareix durant tot el videoclip, el qual va ser dirigit per Stefan Arsenijević, guardonat en el seu dia amb l'Os d'Or del Festival de Cinema de Berlin.