La Kinky Beat vindrà a Tarragona... des del Brasil!!!!

21 Gen 2007

Mentre buscava informació sobre l'actualitat musical catalana, m'he trobat amb una grata sorpresa. El grup barceloní La Kinky Beat actuarà a Tarragona, més en concret al Pavelló Firal, el proper divendres 16 de febrer!!!!

Ells mateixos defineixen el seu estil musical de jungle/rock/reggae, tal i com podeu comprobar en la seva pàgina web a Myspace, i la veritat, es tracta d'un estil musical una mica eclèctic però molt atraient, i que et pot fer arribar a fer ballar al son de la seva música amb lletres de veritable crítica social. En els seus temes es barregen a més els idiomes, passant de l'anglès al castellà, i del castellà al català, no només quan canvies de tema, sinó fins i tot dins de la lletra d'una mateixa cançó.

Penso que és una de les millors bandes de fusió que han aparegut a Barcelona aquests últims anys, i si d'alguna cosa peco és de que només m'he comprat el seu primer àlbum, "Made in barna", publicat per Kasba Music el 2004. Ara ja porten tres discos (així que em falten dos), més un recopilatori que es veu que es publica a Mèxic, amb 17 temes dels seus tres discos anteriors...

Podeu llegir més informació a elSuplement sobre la gira del la Kinky Beat d'aquest 2007, que farà que per actuar a Tarragona el proper 16 de febrer hagin de venir directament... DEL BRASIL!!!

Bé, i com no, algun videoclip dels que es pengen al Youtube, no faltaria més...Però recordeu, no hi ha dues cançons de la Kinky Beat iguals. Es tracta de la peça "Dejar de pensar", del seu últim disc "one MORE TIME" (2006):