Veritat o Mentida...

16 Gen 2007

A la vida ens diem les veritats, i amaguem la realitat amb mentides... Però en aquest cas es tracta de veritats i mentides més sanes, i per passar l'estona. M'ha arribat la invitació de la Jaka, i les regles del joc estan excel·lentment explicades per l'Arare.

Bé, aquí van les meves deu afirmacions, cinc de les quals són veritat, i cinc en són mentida...

* No he pujat mai al Dragon Khan, em fa molta por. Coses del vertígen.

* Sóc molt bon amic de la Marta Roure, que va representar Andorra al Festival Eurovisió l'any 2004, i va ser la primera cantant que ho va fer en català. Molts cops hem quedat a Barcelona, aprofitant que jo hi treballava i ella feia cursos d'art dramàtic.

* Els meus alumnes d'informàtica, durant el matí del 31 de gener del 1994, estaven al Liceu quan aquest es va començar a cremar. I jo a l'escola, sense enterar-me de res.

* Tinc quatre gats a casa meva: el Miolet, la Mioleta, el Triki i el Miki.

* M'encanta patinar. Alguns diumenges al matí baixo al Passeig Marítim de Cambrils i Vilafortuny i m'esplaio.

* Vaig coincidir a sopar diversos dies amb en Carles Bosch (conegut com a director del documental "Balseros" que va ser nominat als Oscars del 2004) a Sarajevo, just durant l'última visita de Lady Diana a Bòsnia i Hercegovina, un més abans de la seva tràgica mort.

* He publicat una gramàtica de l'idioma bosnià a travès de la Universitat Autònoma de Barcelona.

* M'encanten els cargols, i cada any hi vaig, a l'Aplec del Cargol de Lleida, amb els amics.

* Un amic meu és una estrella mediàtica televisiva en el país on viu. Tothom espera que digui que farà bon temps o es podrà anar a esquiar.

* He fet arrivar una cançó a TVE per que l'escollissin per participar a Eurovisió, però com era en català, no van fer-hi cas.

Bé, ara vosaltres opineu quines d'aquestes sentències són veritat i quines mentida, i els que volgueu, doncs afegiu deu frases més en els vostres blocs, en el cas que sigueu blocaires, és clar, i sinó, és una bona oportunitat per començar a escriure el vostre bloc. A divertir-se!!!