Un meme...

9 Des 2006

Bé, m'ha arribat un meme de la Jaka, el primer, i suposo que m'haig de posar mans a la feina, que no diguin que sóc un dropo... Es tracta d'una cadena de "memes" que es van passant d'un blocaire a un altre, i d'aquesta manera, tal com campanya piramidal, tots ens anem embolicant una mica creant aquesta teranyina de la informació i l'oci a internet que són els blocs.

Bé, les instruccions són les següents: Es tracta d'agafar el llibre que tinguis més a prop, obrir-lo per la pàgina 123, buscar la cinquena frase i escriure-la en el teu bloc, citant també el títol del llibre i el seu autor.

I aquí va la meva aportació. Començo per la frase 3, i en cito la quarta i la cinquena -la que toca citar- , doncs són totes ben curtetes...

Per tre anni erano andati a scuola a turno e nessuno se n'era accorto. Neanche la loro fidanzata. Che adesso aveva qualche problemino.

Autor: Alessandro Baricco

Títol del llibre: City (RCS Libri, S.p.A., abril 1999) Hi ha versió en català de la Magrana editat el 2000 (tinc un retall de premsa de l'Avui guardat a la solapa de la tapa del llibre original, que em vaig comprar a Trieste).

Si en comptes de la cinquena frase fos la cinquena linia, la cosa es quedava en final de paràgraf, i ens quedariem amb el mot problemino, única paraula de la cinquena línia de la pàgina 123.

Ara, la feina més grossa, escollir cinc candidats per a continuar amb el meme... Aquests són els convidats a continuar amb la feina:

Jordi a Cebú

Carme Mas

Carles Sala

Erdrag

Bego

Si no podeu, tranquils, sé que tampoc us puc exigir-ho. Gràcies a la Jaka i a tots els que participeu en aquest "joc".