Jo també hi seré, dissabte. No em manifestaré contra res. Ni contra el TC, ni contra el malaguanyat Estatut, ni contra els polítics, ni contra els espanyols. No vull perdre més temps amb recriminacions inútils, ni amb planys estèrils. Tant m’és què hagi passat fins ara. Vull manifestar-me perquè es comencin a traçar nous camins. Per tal que els nostres dirigents vegin clar que hi ha molta gent convençuda que s’han d’abandonar les ambigüitats i qualsevol estratègia que passi per consensuar engrunes de llibertat. Ja fa temps que s’agonitza intentant dialogar amb sords. 
 Jo em manifestaré per recolzar un projecte de futur per Catalunya que passa per ser reconeguts a Europa, no a Espanya. Aniré a la manifestació perquè Europa, no Espanya, vegi un cap més entre els milers de caps que ompliran els carrers de Barcelona. Perquè la meva veu formi part del clam de veus que m’agradaria fer sentir, no a Espanya, sinó a Europa. Faré el camí, si la gentada m’ho permet, amb una estelada perquè simbolitza el què desitjo per Catalunya, la senyera me la guardo per Sant Jordi. I la duré penjada al coll per tenir les mans lliures per aplaudir i corejar totes i cadascuna de les consignes. Vull anar per sentir l’escalfor de la perseverança, perquè la gresca compartida em torni a omplir d’esperança. Vull copsar la força de la gent per recordar que tot pot començar i que tot és possible.  

No em preocupa qui es vulgui penjar els mèrits, ni qui s’enfadi perquè no se’ls pot penjar. Faré l’orni a les lamentables disputes polítiques sobre lemes i senyeres que intenten distreure de l’objectiu. Desoiré les provocacions reiterades d’alguns personatges que només pretenen la divisió i desoiré, també, les absurdes respostes a aquestes provocacions. Jo hi seré perquè hi vull ser.