Nit de Premis

19 Novembre, 2007 17:05
Publicat per 5sentits, Tardor literària

La Nit dels Premis ha passat, i després de la ressaca del diumenge ja podem llegir les valoracions que se'n fan a la xarxa (que intentarem actualitzar quan hi hagen novetats):

el bloc de la jaka

De tard en tard

el vertigen del trapezista

bloc de Cossetània

bloc de Xavier Sabaté 

Els mitjans de comunicació també se n'han fet ressó, però no tant ens imaginem (ja ho apunten el Jordi Ferré, i el mateix diari El Punt en un apunt):El Punt, l'Avui, el Diari de Tarragona i TV3.

Per què un dels premis de narrativa més ben dotats del país, el Pin i Soler, i un dels millors en traducció, el Vidal i Alcover, no tenen més ressó en els mitjans de comunicació? Què s'ha de fer perquè els nostres premis tinguen una presència similar al Prudenci Bertrana de Girona, o als Octubre de València? Tinc la sensació que augmentar la dotació no serviria de gaire...

6 Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: ,

Miguel de Unamuno

19 Novembre, 2007 13:33
Publicat per 5sentits, Tardor literària

Avui, a les 15.30,  encara teniu temps d'assistir a l'espectacle que els amics d'Imaginautes han preparat a l'Auditori de Caixa Tarragona. A l'espai «Teatre i literatura» podrem gaudir de l'obra Amor y pedagogía, de Miguel de Unamuno. I si avui no hi podeu anar, demà teniu tres passis més!

He trobat per la xarxa poemes recitats per ell mateix, però el que més m'ha agradat ha estat un vídeo que resumeix la biografia d'Unamuno, i no m'he pogut estar deposar-lo aquí. Espero que us agradi!!!! 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: , ,