Artur Bladé i Desumvila

20 Novembre, 2007 15:45
Publicat per 5sentits, Tardor literària

Passada la setmana dels Premis arriba la setmana d'Artur Bladé i Desumvila! L'excusa del centenari ha servit a institucions i associacions per reivindicar aquesta figura importantíssima de la literatura catalana i divulgar l'obra de l'escriptor ebrenc.

Farem una mica de repàs a totes les activitats que s'organitzen, així no tindreu excusa per assistir a una o altra!

Exposició sobre Artur Bladé, del 5 al 30 de novembre, al Palau de la Diputació.

Seminari Artur Bladé i Desumvila (el plat fort del centenari a Tarragona). Avui a les 19.30 hi ha la lliçó inaugural, a càrrec de Xavier Garcia i Pujades. El Seminari se celebrarà als Serveis Territorials de Cultura (carrer Major 14), d'avui fins divendres, i comptarà amb la participació de Sam Abrams, Núria Grau, Rosa Pagès, Ramon Marrugat, Xavier Ferrer, Albert Pujol, Francesc Foguet i Enric Balagué.

Exposició de llibres d'Artur Bladé, a la Biblioteca Pública de Tarragona, el divendres 23 de novembre. 

Ruta literària a Benissanet, el proper dissabte. Els amics de l'Associació Cultural Artur Bladé han preparat la ruta expressament per a nosaltres, els tardorencs, que recorre nou punts de Benissanet, poble natal de l'autor, relacionats amb els seus textos, vivències i anècdotes. Hi haurà un bus que sortirà de Tarragona a les 9.30, i si hi voleu assitir heu de reservar plaça a la Biblioteca.

I tot això quan ja hem presentat dos volums de l'obra completa d'Artur Bladé al llarg de la Tardor Literària!