Hola bona tarda. Avui m'estreno en això dels blocs. No tinc ni idea de com anirà evolucionant tot plegat, ja ho veurem. En prinicpi, em costa pensar que algú pugui estar interessat en el què jo vagi explicant per aquí, però com que el que pretenc no és vendre la meva persona, sinó compartir experiències, opinions, relacionades, sobretot amb la feina, tot i que estic força segur que d'aquí un mes aquest bloc no s'assemblarà en res al que ara estic dient.

Ostres perdoneu, tanta xerrameca i resulta que encara no m'he presentat. Sóc en Josep Ma Climent i Ferré. Visco a Valls i sóc de Valls. Ho reafirmo perquè sóc d'aquella generació que essent vallencs ens van fer néixer a Tarragona. Treballo a Lear Corporation i sóc membre del Comitè d'Empresa de la planta de Lear de Valls. El meu sindicat és CCOO. 

Bé, no em vull allargar massa més. Les estrenes més val fer-les curtetes, més que res per no cansar el personal. Ja veureu que tinc facilitat a escriure una ratlla més de les que caldrien, Però ja m'ho sabreu perdonar. Salut companys i bon cap de setmana!!

Climent