Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

va de castells

erdrag | 09 Febrer, 2008 14:53

Ahir, 8 de febrer, celebràrem l'assemblea anual de la colla castellera Xiquets de Reus, i amb això iniciem aquesta nova temporada del 2008. Dimarts ja comencen els assajos i el 2 de març la primera actuació, a la plaça de la Sang de Reus en el marc de la celebració dels Tres Tombs.

Aquesta temporada comença amb il·lusió, amb una junta i un equip tècnic renovats i amb molta feina per fer. No em posaré a parlar d'objectius tècnics, de quins castells es faran i quins no, ja que tot això ja s'anirà veient. El que si que vull comentar és la diferència dels Xiquets amb d'altres entitats o col·lectius de la ciutat. Aquesta és una colla on hi cap tothom, on hi ha i s'hi és benvingut a qualsevol persona que li agradi el món dels castells en particular i la cultura popular en general. Tothom hi pot trobar el seu espai, la seva implicació, la seva manera d'encaixar a la colla. És una colla, un espai, per a fer-se'l personal i compartir-lo amb molta gent.
Segons es va desprendre ahir, la voluntat de la nova junta és d'obrir encara més l'entitat i el local a la ciutat, a aquelles entitats i col·lectius que, sense cap ànim de lucre treballin per la ciutat, pel país.
Reus té una bona xarxa d'entitats, associacions i col·lectius, alguns amb bons locals, d'altres amb un bon capital humà, d'altres amb molta empenta, d'altres amb experiència, i caldria compartir més recursos per a obtenir els fins que uns i altres poguem perseguir, que segurament que seran molt semblants.

Ara a buscar la camisa i la faixa del racó dins l'armari i a fer pinya altre cop.
Visca els castells, visca reus, visca els Xiquets de Reus !!!!!

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb