Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

joventuts polítiques...

erdrag | 07 Desembre, 2006 00:48

M’he assabentat per la premsa de que aquest cap de setmana la JNC –Joventut Nacionalista de Catalunya-, les joventuts de Convergència, han celebrat el seu congrés ordinari a l’hotel NH Ciutat de Tarragona, un hotel de 4 estrelles ben conegut a la ciutat. De tot el que he llegit, no hi he vist res referent a JNC sinó que només sortien els típics espetecs contra ERC i el desembarcament de polítics de CiU que hi hagué, l’alcaldable Joan Aregio i el president Pujol entre d’altres.

Encuriosit, busco per internet el congrés de les JSC –Joventuts Socialistes de Catalunya- i tan sols trobo on van fer el penúltim, al gran hotel Verdi de Sabadell, també de 4 estrelles. De l’últim només en trobo el discurs que hi feu en Pepe Montilla, però sóc incapaç de descobrir en quin indret de Barcelona es realitzà.

Em sorprèn que els congressos d’unes organitzacions suposadament juvenils es facin en hotels de 4 estrelles. Els “seus” joves tenen la mateixa edat que els joves en general?
I, pel que llegeixo em fa pensar més en un apèndix dels seus partits de referència que no pas en el màxim òrgan democràtic d’ambdues organitzacions.

Tot això em fa pensar en els llocs on realitzem els congressos les JERC. Tots els que ara mateix recordo s’han fet a l’Aula Magna d’alguna universitat, i l’allotjament ha estat en albergs de joventut de la xarxa pública o, fins i tot recordo haver dormit en algun casal de Barcelona.
Com deia aquell anunci... Això són fets reals i no paraules en nom dels joves.

Hotels de 4 estrelles o albergs de joventut? Marca blanca d’un partit o una autèntica organització juvenil? Sociovergència en versió jove o el jovent d’esquerres i independentista dels Països Catalans?

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb