Kosovo i Parlament

20 Febrer, 2008 21:57
Publicat per csala, General

Els que seguiu més d'aprop el dia a dia de la política, sabreu que avui al Parlament no s'ha pogut debatre una proposta de resolució sobre la independència de Kosovo perquè onze diputats de CiU no hem pogut donar suport a la proposta de canviar l'Ordre del Dia. Canvi de l'Ordre del Dia que no han acceptat altres partits com el PSC, IC, Ciutadans o el PP.

Vull explicar en el meu bloc el perquè jo no hi era, i vull fer-ho no perquè serveixi de justificació, sinó perquè sento aquesta necessitat especialment després de llegir moltes tonteries sobre la qüestió, comentaris com que si era una conspiració, o que si els diputats som uns dropos i ens aixequem tard i no se quantes altres bagenades han provocat doncs aquesta nova entrada al bloc.

Bé, doncs el cert és que avui he arribat al Parlament a les 8.54 h. del matí (consta als serveis d'accés), amb temps suficient, el Ple començava a les 10 h, més d'una hora. Els que hem coneixeu sabeu que sóc matiner, exageradament matiner, i que allà on he tingut responsabilitats polítiques sempre he intentat arribar als llocs fins i tot abans que la resta de persones que hi treballen.

Així doncs, com us dic he arribat amb temps més que suficient, he aprofitat per repassar unes qüestions al despatx, i passada mitja hora he anat a una reunió, convocada a les 9.30 h. al Comitè Electoral de Campanya (logística) a la seu d'Unió al carrer Nàpols, ben aprop del Parlament de Catalunya (8 min. a peu). -Una reunió que segurament no s'hauria d'haver convocat, o millor encara, no hi hauria ni d'haver-hi anat-. Ha estat allí, on ens hem assabentat de l'estratègia per ensenyar les nostres vergonyes, i les vergonyes de la política en general.

Els que estàvem a la reunió i som diputats, tant de CDC i UDC, i han pogut pujar a un cotxe a la porta del partit, han arribat pels pèls a la votació, els que no hem pogut pujar al cotxe, i hem fet la carrera pel Parc de la Ciutadella, ens han faltat 'uns segons' per poder votar.

El cop ha estat efectista, maquiavèlic. ERC s'hi ha prestat. Jo convido als mitjans de comunicació a que partir d'ara facin un seguiment dels diputats que estan presents a les 10 h. del matí al Saló de Sessions, de ben segur que els colors a la cara els sortirà a uns altres.

Certament, he sentit ràbia, molta ràbia, riure per no plorar, però estic segur de treballar a fons en la meva tasca parlamentària, però per passar comptes de tot això, ja arribarà el moment, fins aleshores jo avui em sento víctima d'una estratègia política que ningú va preveure com a possible ni 24 hores abans a la reunió de grup que ordinàriament fem cada dimarts. No obstant tot això, he d'oferir les meves disculpes a tots aquells que cregueu que la meva no presència a la votació i la no discussió d'aquesta proposta de resolució en aquest Plenari els pugui ferir la seva sensibilitat.

Per cert demà estreno TAV per anar a Barcelona, espero que sigui puntual i ràpid, demà també és un dia PQ4, comença la Campanya Electoral, que encara que no ho sembli, aquesta no ha començat encara. Penso transmetre sensacions de l'aventura.

Per la resta, sé que em sabreu disculpar, i ja en parlarem del contingut del debat sobre la proposta de resolució de Kosovo, que s'ha de debatre en el proper plenari. Avui mentre s'assenyalava la lluna, tothom s'ha quedat mirant el dit. M'enteneu oi?.

 

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs