He estat a la "mani"

01 Desembre, 2007 20:00
Publicat per csala, General

 Manifestació pel dret a decidirManifestació pel dret a decidirManifestació pel dret a decidirManifestació pel dret a decidirManifestació pel dret a decidir

Hi he anat perquè com sabeu estic emprenyat, molt emprenyat. La veritat és que quan un s'acostuma a anar en tren a BCN haver fet milers de quilòmetres d'autopista en el darrer mes i mig per culpa del famosos esvorancs, crema i crema molt. I si bé qualsevol Govern pot patir, un, dos o tres esvorancs, tinc la sensació que les preses per inaugurar les obres i la 'xuleria' de la gestió del 'kaos' per part de l'arrogant ministra de Foment, ha estat d'allò més humillant per a tots. pels alcades que ignoraven que estava construint una estació alternativa, pel Govern que és subordinava al 'desplaçat' Secretari d'Estat d'Infraestructures, i pels ciutadans que els feien anar amunt i avall, ja feia, molts, molts mesos.

Hi he anat, perquè n'estic fins els nassos de fer cues, no importa el que triis la C-32 o l'AP-7, la cua no te l'estalvies de cap de les maneres, i avui quan al matí, podria haver entrat a Barcelona amb normalitat, doncs els ridículs senyals de limitació de velocitat a 80 km/h en plena autopista, limitació que he volgut complir i que no resulta senzill, sembla talment que el món quasi s'aturi al teu voltant, ús ho prometo, en el tram de Les Botigues - Castelldefels - Gavà - Sant Boi.... m'ha agafat son, molta son.

A més, ningú em treurà la convicció sobre el menysteniment, discriminació i el greuge comparatiu que hem patit totes aquestes setmanes els que utilitzem regionals i llargues distàncies per anar a Barcelona.

Molta gent, molta serenor, molta fermesa, i idees molt clares. A Barcelona avui a la tarda he respirat que un altra forma de fer les coses és possible.

Avui he tingut aquella sensació que la gent estava convençuda que el que més s'assembla a un espanyol de dretes és... un espanyol d'esquerres, és digui Bono, o és digui Álvarez, i això el PSC ho hauria de tenir ben present, i no fer-li tant el joc al PSOE.

Avui he tingut la sensació, que si el Govern de Madrid hi hagués estat el PP, o al Govern de la Generalitat hi hagués estat CiU, aquesta és una manifestació que fa moltes setmanes que s'hagués dut a terme.

Avui he tingut la sensació, que els sindicats majoritaris han abandonat als treballadors, que han patit i molt, al llarg d'aquest mes i mig.

Avui he tingut la sensació, que els alcaldes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i d'altres molt més aprop, no han sapigut defensar els seus veïns, per fer el joc al seu partit.

Avui he tingut la sensació, que poder si que la població no està tan adormida com m'assemblava aquestes darreres setmanes. Ja era hora!!!!.

200.000 ó 700.000 avui molts hem pogut alliberar un PROU!!!!!!! ben fort i alt.

(les fotos: el grup de CiU a l'Ajuntament de TGN, els de la Unió de Joves, el mocador que ha editat els de la plataforma organitzadora, una visió festiva, i dues fotografies dels veïns de Vallirana, amb els que em solidaritzo especialment, doncs conec el cas de molt aprop i estan patint cacicada rera cacicada del Ministeri de Foment, governi qui governi)

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs