Efectivament: No perden l'opotunitat d'arraconar CiU

11 Setembre, 2007 20:43
Publicat per csala, General

"Legítimament i sense que discutim el seu dret" el PSC té una obsessió malaltissa en fer fora Convergència i Unió del govern de qualsevol Institució del nostre país. L’últim cas: Roda de Barà.

El PSC, conjuntament amb els abnegats partits que l’acompanyen, han tingut com objectiu, els darrers mesos, no tan sols la d’obtenir el màxim d’alcaldies possibles, sinó que a més, han buscat fer desaparèixer Convergència i Unió del mapa polític català, un propòsit també compartit pels seus vassalls republicans, tot i que en les darreres setmanes, alguns sectors apareixen cansats de tant servilisme i del lideratge de ‘perfil baix’ que pateix el nostre país.

Un exemple d’aquesta afirmació, el constitueixen les Institucions d’elecció indirecte (Consells Comarcals i Diputacions), on el PSC no ha parat de “regalar” als grups minoritaris i d’escassa representació territorial, la Presidència, per tal de garantir-se així la submissió en els altres àmbits on comparteixen responsabilitats.

Però el PSC, que reiteradament no ha deixat de dimonitzar públicament els governs de CiU i PP, no demostra masses manies, i no te gaires problemes per llençar-se “als braços” dels populars, i pactar amb ells, si això comporta que CiU perdi una alcaldia.

En els municipis petits, molt petits, sempre he pensat que després d’unes eleccions municipals, poden sorgir pactes en principi improbables entre candidats de partits amb posicionaments antagònics, i encara que segurament no hauria de ser així, cal entendre-ho en el marc d’uns lligams de veïnatge que sovint són més forts que les vinculacions del candidat amb la força política a la que representa.

Però aquest no és el cas de Roda de Barà. A l’Ajuntament hi trobem representants que formen part de la maquinària de partit. Per tant cal entendre que els màxims representants territorials del PSC i del PP, han beneit un acord per a fer fora a l’alcalde de Roda quan ni tan sols s’han complert els cent dies de la nova legislatura.

És evident, doncs que si la moció de censura signada i presentada pel PSC i el PP a l’Ajuntament de Roda de Barà fa que aquestes forces polítiques conquistin l’Ajuntament, el “maridatge impossible” del PSC i PP, s’haurà traslladat del Vendrell a Roda de Barà.      

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs