Expropieu, nacionalitzeu, però sobretot cesseu RANGEL

26 Juliol, 2007 18:44
Publicat per csala, Política Territorial i Obres Públiques

L'inefable Joan Rangel, que cada estiu es fica ell solet en embolics d'una certa consideració, - recordeu per aquestes dates de l'any passat el caos de l'aeroport del Prat - enguany es supera, i després de la detenció ara fa unes setmanes del seu número dos, va i l'espabilat anuncia per carta al President del Parlament que el delegat del Ministeri de Foment a Catalunya, Jordi Prat, no compareixerà davant la cambra catalana. Apa, el Delegat del Govern de Madrid a Catalunya el primer en anar en contra del nou Estatut!!. El que ha fet avui Rangel és, també, de cessament fulminant, si algun respecte institucional te el PSC-PSOE per la Cambra Catalana i per l'Estatut aprovat. 

El més curiós és que la sol·licitud de compareixença es va aprovar el dia 21 de març d'enguany en el marc de la comissió de Política Territorial i Obres Públiques del Parlament de Catalunya per unanimitat dels grups, i ¡¡¡ATENCIÓ!!! a proposta del Tripartit-2, amb la voluntat què el delegat del Ministeri pogués donar les  oportunes explicacions en relació amb les incidències en el servei de Rodalies de Renfe, i de pas lluir-se dient allò de la falta d'inversions en època del PP (teoria del retrovisor).

Però el més greu és que l'Estatut, a l'article 59.5 s'estableix que "els càrrecs públics i el personal al servei de les administracions públiques que actuïn a Catalunya tenen l'obligació a comparèixer a requeriment del Parlament", i per tant el que fa en Rangel és incomplir-lo, ni que fos l'Acebes... o sigui que res, que el petit fil de llum en l'opacitat que caracteritza el tripartit a l'hora d'atorgar responsabilitats s'ha esfumat.
 

Està clar que Clos es va avançar, però recordeu -i és evident- que aquest també anava per ministre, al PSOE català, no donen a l'abast en l'aplicació de la teoria de la incompetència i la patada per amunt.Pels que tingueu una mica més de temps podeu llegir la iniciativa aprovada del tripartit que es troba al DSPC-C, 63, pàg. 36, i on podeu llegir tot el que va passar el dia de la Comissió, pobre Salvador Milà... que dirà ara... http://univers.parlament-cat.es/basisbwdocs/08C063.pdf#page=36

Comentaris | 0 RetroenllaçOs