La projecció exterior dels rumors

10 Juliol, 2007 20:44
Publicat per csala, General

Tres coses molt breus:

1a. Ahir entre moltes altres coses vam denunciar que la Comissió Executiva del Consorci del Transport del Camp de Tarragona feia un any que no es reunia, avui al matí ¡sorpresa! reunió convocada pel dia 19 de juliol, ja era hora!!!. Ara tan sols falta que el Govern anuncií que no deixi l'elaboració del Pla de Mobilitat pel Camp de Tarragona pel 2010, (amb aprovació pel 2011). Si el Camp de Tarragona, és la segona àrea metropolitana de Catalunya, no és mereix que el seu pla de mobilitat és redacti després de les comarques de Ponent o de les Gironines.

2a.  A 80 km/h. Com ja vaig anunciar en un article anterior, avui s'ha procedit a l'aprovació per part del Govern de la Generalitat, la limitació a una sèrie de municipis de la corona metropolitana de Barcelona, de la velocitat màxima dels vehicles a 80 km/h, com ja vaig dir, ja ens agradaria a els que anem en un dia laborable a Barcelona poder arribar a aquesta velocitat. Llàstima no s'hagi aprovat avui també garantir una velocitat mínima, perquè amb els cotxes aturats a les cues d'entrada a la ciutat, és contamina més encara. Res, que la d'aquí uns mesos diran que l'aire de Barcelona és més sà, i tots com a babaus ens ho creurem... INCREIBLE.

3a. Em diuen que ja puc anar preparant-me per retirar les meves disculpes públiques per l'affaire Mallol, que aviat rebrà premi. De moment és un rumor, si és confirma no sé si serà un escàndol, però jo retiraré les meves disculpes, evidentment, així vaig fer-ho constar, també en el seu moment. 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs