Un "rapidillu"

27 Juny, 2007 21:41
Publicat per csala, General

La realitat supera la ficció. Veig setmana darrera setmana que a Polònia augmenta, amb guions punyents, la ridiculització dels polítics, segurament alguns s'ho guanyen a pols, però certament els hi ho posen fàcil als abnegats guionistes.

La sessió de control d'avui al Parlament de Catalunya, s'ha posat en evidència, una setmana més, la falta de "recursos" d'un President de la Generalitat, que tot i haver estat un grapat d'anys alcalde d'una població tan important com Cornellà, que ha estat President de la Diputació de Barcelona i Ministre a Madrid, no se li ocurreix deixar anar cap altra expressió que la de "un rapidillu" per ridiculitzar la velocitat a la que va arribar el tren d'alta velocitat a l'estació de Lleida en govern del PP.

Sé que algú disfressarà aquesta situació de normalitat, d'humilitat, (per cert suposo que després d'aquesta, el professor de català del President plegarà), i del somni d'un ciutadà de a peu que arriba a President del seu(?) país. Però no calia fer el ridícul davant una representació de la ciutat de Sarajevo que avui estava de visita oficial al Parlament, no calia que observessin com llegia literalment totes les respostes a les preguntes de "control" dels grups parlamentaris que donen suport al Govern. No calia, no calia. Quina sensació de vergonya.

 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs