8

24 Juny, 2007 17:33
Publicat per csala, General

Que ningú interpreti, que el darrer article, "estés i mort" és quelcom més que una simple autocrítica i el final d'una partida. I que ningú oblidi que després d'una partida en comença una altra, i això és el que fem tots els tarragonins que estem o dins, o al voltant de Convergència i Uníó, però hi ha unes peces fonamentals, els vuit regidors de Convergència i Unió, que em consta, formen un bon equip per començar i guanyar aquesta nova partida de quatre anys que va començar el dia 16 de juliol.

Algú que segueixi aquest bloc sabrà que des del seu inici utilitzo sovint recursos extrets del llibre 'The Eight' publicat el 1988 i l'autora del qual és Katherine Neville. Subratllar que recomano la lectura d'aquesta novel·la d'aventures al voltant del món dels escacs. I ho faig per remarcar que sovint, escacs i política van de la mà. L'estratègia i el tacticisme polític estan sovint tant presents que talment sembla un joc d'escacs, on el moviment de les peces no es pot fer tan sols pensant en el present, sinó també en el futur.

Caldrà treballar fort i junts, jo rebutjo afirmacions categòriques com les que va fer en Josep Piqué aquesta setmana a la nostra ciutat, tot ha influit certament, però la realitat del resultat és polièdrica i complexe, no val simplificar, si sortíssim al carrer i preguntèssim al nostre electorat perquè no va anar a votar, o a alguns d'ells perquè van canviar el vot, de ben segur que seria difícil trobar algú que respongués que la motivació va ser les discrepàncies internes de les Federació de fa quasi dos anys, de ben segur que les peces no es van moure adequadament aleshores, però com tantes altres coses al llarg d'aquesta darrera legislatura ... o no?.

Cal mirar al futur, restar al costat del grup municipal i ajudar-los a que facin d'aquí quatre anys un 'escac i mat' un 'estés i mort' a l'equip de govern actual de la ciutat, que no tardarà, més enllà de les alegries inicials, a cometre els seus errors... cal començar i com més aviat millor per a penetrar novament en el terreny de l'adversari. Com en el llibre: Cal arribar a la vuitena casella del contrincant, la casella de la coronació, recuperar posicions i peces.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs