Hem perdut

28 Maig, 2007 08:49
Publicat per csala, General

Va ser una pèssima jornada. La veritat és que si a l'estiu m'haguessin preguntat com acabaria, en cap cas, hagués pensat que el resultat ens acompanyés tan poc.

Aquests dies han sorgit especulacions, hipòtesis, i fins i tot algún ha buscat possibles culpables..., jo, soc dels que crec que en política, la veritat mai és ni absoluta ni única, que les úniques matemàtiques aplicables són les dels vots obtinguts, i que la realitat és polièdrica, i tots tenim part de culpa de la situació a la qual s'ha arribat, jo inclòs, evidentment. 

Tan sols hi ha una sortida, i el Joan l'ha vist perfectament, mirar endavant, des de l'oposició, amb la voluntat de constituir-se constantment en autèntica alternativa de govern, utilitzant com a eina el programa electoral dissenyat, i fent un ferm control de la tasca del nou govern de la ciutat, per a ser novament una alternativa l'any 2011.

No cal furgar més en les ferides, cal que internament sapiguem analitzar, tots els factors que han comportat aquest resultat, i cal que la militància dongui recolzament a tot l'equip, a tota la llista, que tant i tant ha treballat aquests dies de campanya electoral, crec que hi ha un renovat i gran grup, apte per estar a l'oposició i millor encara per governar aquesta ciutat, que és en definitva l'objectiu al qual ens devem, a ella i a tots els seus ciutadans.

Així doncs cal felicitar a l'adversari polític pel resultat, i desitjar que sapiguen escoltar les propostes que és faran des de Convergència i Unió, que són propostes que vindran de l'experiència i que representen una part important dels ciutadans, i que per tant administrin el govern de forma adequada, a favor de tots els tarragonins i tarragonines, els que els han votat, els que no ho han fet, i malharuadament, també a favor de tots aquells que, cap de nosaltres, no vam saber treure de casa el diumenge passat per acudir a les urnes a votar, però parlar de l'abstenció, això serà objecte d'un proper article del bloc.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs