Vols que et punxi amb un punxó...

25 Maig, 2007 13:02
Publicat per csala, General

"I llavors van arribar les eleccions. I per una martingala estranya es va encarregar la direcció d'aquella policia a la gent que volia estar a les madures però no a les verdes... Els Mossos van començar a creure que en lloc de ser vigilants se'ls estava vigilant. Se'ls va llençar als peus dels cavalls de la premsa i cap dels seus caps va anar a ajudar-los... Avui sento una profunda vergonya nacional. I l'estranya perplexitat política de com, podent fer les coses malament, des de la Generalitat encara s'han fet pitjor" (Joan Barril, El Periódico de Catalunya, 25 de maig de 2007, plana 4).

I la seguretat ha estat el tema estrella de la campanya, perquè algú va filtrar un video d'uns mossos a la comissaria de les Corts, perquè algú és va fer ressò de la insensibilitat dels Mossos cap a una persona gran que anava perduda pel carrer, perquè no s'ha censurat suficientment al jove manifestant que amb un cop de puny va trencar l'embà del nas al mosso d'esquadra que portava un punxó, perquè algú ha volgut fer màgia i desviar l'atenció, fent veure que res passava amb una gran propaganda de l'enxampada d'una part d'una banda de carteristes, perquè algú està més al costat dels anti-sistema que de tots els que estem amb el sistema, perquè algú, ha fet de ciutats on mana el tripartit, com Barcelona, una ciutat on és confon la llibertat amb el llibertinatge. On el terme seguretat, o el terme policia, són expressions prohibides pel progressisme carrincló dels ecosocialistes.  

Barcelona, un any després segueix sent aquella ciutat que pateix, com tota Catalunya un problema d'habitatge però on no poden fer-se cimeres sobre habitatge perquè no és una ciutat segura.

Crec que la seguretat és un dels temes cabdals i claus de futur pel benestar i el progrés de Catalunya. Afecta directament als ciutadans i comporta riscos que cal abordar immediatament.

El Govern hauria d'haver adoptat una posició clara i nítida de defensa de les actuacions dels mossos d’esquadra. És de covards, i tractar al ciutadà d'idiota, dir que la culpa és de Convergència i Unió, ¿que no veuen que han tingut tot un país de testimoni del que ha passat tots aquests dies?. Era una situació que és veia venir. Des de la ressentida Consellera Tura, quan en va perdre les responsabilitats, fins al mateix alcaldable socialista a la capital catalana han reconegut els errors de posar en mans dels comunistes la policia catalana, i han reconegut la lleugeresa i permissivitat dels governs tripartits municipals vers els grups anti-sistema, que han trobat en les ciutats on governen les forces "d'esquerra" la seva veritable terra promesa.

Estem construint una societat pobre, mediocre des del punt de vista de la formació, negada pel que fa a l'educació, i a la llarga, serà, i ho sento per la parella Saura-Mallol, una societat tremendament infeliç.

El Govern del Tripartit, i en Montilla al seu capdevant, ha de manifestar-se amb total fermesa i restaurar el dany causat a la policia de Catalunya. I ho ha de fer abandonant, no permentent, l’ús partidista de la institució, amb actuacions i declaracions ambigües, acomplexades o amb silencis maliciosos.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs