Degradar l'oposició: El sectarisme polític del Tripartit.

17 Març, 2007 16:05
Publicat per csala, Medi Ambient i Habitatge

No surto encara de la meva perplexitat, no arribo a comprendre el perquè els grups polítics que donen suport al Tripartit-2 (IC, ERC i PSC) han vetat, en el tràmit parlamentari de la Llei pel Dret a l'Habitatge, la compareixença d'entitats davant la Comissió de Medi Ambient i Habitatge, que proposades pel nostre Grup Parlamentari (CiU), tenien moltes coses i importants a dir en la tramitació de la Llei pel Dret a l'Habitatge.

 (Segueix)

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs

L'Agusti Mallol ha saltat i el PSC li ha enretirat la Xarxa (de moment).

17 Març, 2007 13:13
Publicat per csala, General

DISCULPES!

Bé sembla que finalment l'Agustí no anirà a les llistes municipals del PSC, per tant, dit i fet, la disculpa obligada i promesa en un article anterior i com vaig dir en un comentari amb la tipografia més gran que em permet l'aplicació de blocs de Tinet.

No obstant vull deixar clares dues coses.

Primera: La meva afirmació en aquell article que l'Agustí aniria a la llista municipal del PSC, no era una asseveració ni gratuïta ni aixalabrada. Qui estigui al rovell de l'ou de la política tarragonina, i si està al rovell de l'ou del PSC millor, sap coses, moltes coses,..., coses que suposo acabaran sent públiques. Temps al temps. Poder un dia les explicaré jo, però no em toca a mi fer-ho. Però deixeu que amb el títol circenc d'aquest article us doni alguna pista important de com han anat les coses aquests dies - de moment -.

Segona.- No obstant, aquestes disculpes no són absolutes, i espararé, perquè és evident que el suport del Mallol al PSC no s'ha gestat a Qatar, són evidents les negociacions prèvies, i és evident també que si a Tarragona arribés a governar el tripartit després de les municipals, l'Agustí Mallol no es reintegraria a Terquimsa que és el lloc on té o tenia la feina, molt em temo que algun càrrec de gestió, de confiança, o similar... li cauria a l'Agustí.

Quina mania, la dels polítics d'avui en dia de professionalitzar tant la seva activitat, la de voler-se jubilar vivint de la polítca, i consti que aquesta és una mania que ataca a masses polítics, siguin de dreta, de centre, o com ara, o sempre no sé, el Mallol que formarà part de l'esquerra, i tan bonic que seria que un sindicalista (com ell és defineix) tornés a l'empresa d'on va sortir (Terquimsa, si no m'equivoco), això és el que li pertocaria a ell com a militant d'UGT, i això és el que li pertocaria a tots els que un dia o altra cal que deixem relleu polític.

Quina mania més injusta s'està extenent entre els polítics locals, d'utilitzar els partits polítics com a plataforma personal, tot i això, caldria una reflexió sobre la fòrmula electoral, segurament la idea de les llistes obertes o alguna altra fòrmula mixta hauria de tornar a planar en la reforma de la llei electoral, en les convocatòries electorals municipals.

6 Comentaris | 0 RetroenllaçOs