L'abandó de Mallol: Una sorpresa???

08 Març, 2007 20:53
Publicat per csala, General

Acabo d'escoltar pel Canal Català de TV que els socialistes asseguren estar del tot sorpresos per la fugida de Mallol de l'equip de govern. Quina barra!!!

Algú pensarà que m'arrisco molt amb el que diré ara però a mi em sembla clarivident, i sinó el temps (unes setmanes), que l'Agustí Mallol ha tancat un pacte amb els socialistes per anar a les llistes electorals municipals del PSC. Per tant demano al PSC, que no revesteixi ni engreixi aquesta operació o pacte de semi-transfuguisme amb actituds hipòcrites de qui fa veure com qui no sap de que va la cosa.

Per cert m'agradarà conèixer que en pensen de l'operació tots aquells quadres socialistes que tan s'han 'mofat' al llarg de tots aquests anys de forma privada i pública, de les actuacions del 'diguem' polifacètic regidor.

Si res d'aìxò succeeix, possibilitat remota, no, perdò, remotíssima, demanaré que s'acceptin per aquest mateix canal les meves disculpes. Altrament crec que caldria demanar explicacions d'aquestes actituds hipòcrites que avui he pogut observar, que l'únic que creen és desafecció pels afers polítics.

18 Comentaris | 0 RetroenllaçOs