15.07.07

Ara us explico com va anar el concurs d'ahir...i us dono la recepta del pastís de carbassó

Publicat a General | 21:34

Ahir va ser el dia dels carbassons i, com us vaig explicar, hi va haver el concurs de cuina. Els participants havien de preparar un menjar (dolç o salat) amb el carbassó. Jo, com us vaig dir, vaig preparar un pastís molt senzill però que era molt bo. Al mateix concurs hi van participar 2 pastisseres i clar, van guanyar els premis barrejant tradició (perquè van preparar pastissos tradicionals de Sardenya) i modernitat (amb la melmelada de carbassó). Ja sé que jo no soc pastisser però, com he escrit abans al meu bloc, elles podien participar preparant un menjar salat!

 (Segueix)

15.07.07

ON HEM ARRIBAT AMB LA TELEFONIA MÒBIL!

Publicat a General | 15:36

Divendres em vaig canviar de companyia de telefonia mòbil. N’estic farta de totes, per tant, cada vegada que vulgui canviar-me el telèfon, em canviaré de companyia. Com totes són unes “gitanes”, doncs jo me n’aprofito!  

Vam anar-hi tots els tres de casa, el meu pare, la meva mare i jo. Tots tres volíem un telèfon nou i punt. Els vam dir, volem una portabilitat i un telèfon. Directament el que vols i sense compassió! Jo, després del tracte que rebo, no tinc cap mena d’escrúpol ni consideració amb la companyia A o B, tant se val. Això sí, li deixo clar a la noia o noi que m’atenen que jo no els tinc cap odi personal, és a la companyia.

 (Segueix)