19.07.07

ESTIU: TEMPS DE FESTES MAJORS

Publicat a General | 20:54

Aquest cap de setmana són les festes al Pont. Normalment és dels primers pobles que fan la Fasta Major a la comarca. Però moltes vegades coincideix amb la festa major de Bràfim, com és el cas aquest any. De tota manera, ja sabem que no competim. No podem...

Ahir vam discutir sobre com es feia la festa major durant aquests últims anys. I jo, he arribat a la conclusió que si no estem contents de l'organització, ens hem d'arromengar i posar-nos a treballar. O sigui que a partir de setembre he decidit que jo, i tots els que vulguin (i crec que n'hi han uns quants), hauríem de tornar-nos a posar a la comissió de festes. O millor dit, hauríem de fer una comissió de festes, que no n'hi ha.

Doncs, tots els que ho discutíem ahir, ja sabem que fer una festa major no és complicat. Només cal que hi hagin ganes d'anar al davant i organitzar-la. La recaudació dels diners tampoc no és tant complicat, sempre i quan, la barra de bar de la pista de ball, la portin voluntaris.

Bé, doncs si l'any que ve encara tinc el bloc (espero que sí...) i em poso a la comissió ja us passaré el programa. També us podria passar el programa d'aquest any, però ja us anuncio que no val la pena. Jo si no fos del Pont, aniria a Bràfim!