Patrimoni de Valls


Neix un nou dossier digital sobre els jardins històrics i botànics

Patrimoni-natural — Publicat per mariscu @ 20:13
L'Observatori del Paisatge de Catalunya ha creat el seu tercer dossier digital, després dels Paisatge de la pedra seca i dels Arbres monumentals i singulars; aquest cop la temàtica tractada són els jardins. El present dossier és una recopilació dels webs sobre jardins històrics, jardins botànics i institucions i entitats dedicades al món de la jardineria a Catalunya, l'Estat espanyol i la resta del món. Estretament vinculat a la pàgina web de l'Observatori del Paisatge, l'objectiu del dossier, consultable en català, castellà, anglès i francès, és recollir, classificar i ordenar la principal informació sobre jardins de qualsevol part del món present a Internet, que avui en dia es troba dispersa i fragmentada. El dossier vol convertir-se en un espai de referència sobre la temàtica dels jardins per a les persones especialitzades i per al públic interessat en general. Cal destacar que el dossier només inclou les institucions, centres i iniciatives que tenen una pàgina web activa. Malauradament, aquest criteri exclou de manera inevitable altra informació sobre la temàtica de gran interès, però que no és consultable des del web.

4t concurs fotogràfic "Patrimoni vallenc"

Novetats — Publicat per mariscu @ 19:36

El dissabte 14 de novembre, al Casal Popular la Turba, es va dur a terme l'entrega de premis del 4t concurs fotogràfic "Patrimoni vallenc".

Aquest any hi han participat un total de 21 persones.

El jurat d'aquesta edició, ha tornat a estar format per personalitats vincuades al món del patrimoni però també de la fotografia: Jordi París, Francesc Murillo, Pilar Mussoles, Sergi Grau, Jep Martí i Núria Serra. Tots i totes elles, han valorat molt positivament les fotografies presentades.

 

El primer premi el va guanyar Elena Milà i Fortuny.

El segon premi el va conseguir Montserrat Plana i Ollé.

El premi jove va ser per Ariadna Pujol i Marcos.

El Reconeixement premi jove per a Rosa Domènec i Roca
Tant les obres guanyadores com les participants, es troben exposades al pis de baix del Casal Popular la Turba.

 

deliberació jurat 2009deliberació jurat 2009entrega premis 2009concurs 2009


Powered by LifeType