Patrimoni de Valls


La plataforma en defensa del Francolí castiga els partits majoritaris

Novetats — Publicat per mariscu @ 11:04

Extret de Diari de Tarragona, dimarts 8 de maig

La Plataforma Vall del Francolí va demanar ahir (dilluns 7 de maig), davant una assemblea on van assistir unes 130 persones, que «la ciutadania passi factura als partits polítics que donen suport a la desfeta que suposa l'autovia per la vall del Francolí i que han tingut responsabilitats de govern».

La Plataforma ha anunciat que, tenint en compte la situació política del moment, el col·lectiu es continuarà mobilitzant. Així s'han editat 12.000 díptics que es repartiran a la ciutadania on es diu «PSC, ERC i CiU, en aquestes eleccions municipals, no els voteu. No et quedis a casa. Hi ha altres alternatives de vot».

Juntament amb l'edició d'aquests materials també es portaran a terme conferències divulgatives com la que es va portar a terme ahir i on va intervenir l'expert en planificació estratègica, Lluís Boada.

Boada va afirmar que «cal aturar el projecte de l'autovia per descriure prèviament la visió de futur del Camp». Aquest model que cal seguir es descriurà al Pla estratègic en què es començarà a treballar a partir del dia 14. Lluís Boada també va demanar que «els candidats municipals es pronunciïn sobre la qüestió de l'autovia».


Powered by LifeType