Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

D'escolta se n'és (si es vol) tota la vida.

erdrag | 01 Octubre, 2008 18:23

Aquest vídeo va ser el·laborat per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG) en motiu del centenari de l'escoltisme, l'any passat, i va ser passat per les pantalles del Camp Nou.

Avui parlo de l'escoltisme ja que, després d'un necessari parèntesi de 2 anys, torno al dia a dia de l'escoltisme, torno a fer de cap al cau. Aquest cop a l'AEG MD Montsant - V Cim, l'agrupament que em va veure créixer ja fa uns quants anys i que sempre he portat al cor (típica i tòpica frase, però certa).

L'escoltisme és, a diferència del que molta gent creu, quelcom més que una simple distracció pels nens els dissabtes a la tarda, quelcom més que aquells que anem amb el mocador al coll i que fem excursions, quelcom més que un esplai. L'escoltisme és una forma d'entendre la vida, una forma d'educar per a la transformació social, una forma de créixer i ajudar a créixer, un concepte d'educació no formal a partir de l'acció, una manera de ser i una forma de transmetre-ho. L'escoltisme és un compromís amb un mateix, amb els altres i amb la societat.

Més info a:  www.escoltesiguies.cat

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb